Gradinita Liceului Jean Bart Sulina

Grădinița noastră are 4 grupe de preșcolari cu program normal .Copiii înscriși au vârste cuprinse între 3 și 6 ani .

În grădiniță sunt 4 cadre didactice cu o puternică dorință de a transmite celor mici cunoștințele necesare dezvoltării ulterioare, desfășurându-și activitatea cu multă responsabilitate și dăruire.

Grădinița noastră este un mic colț de paradis în care piticii învață primii pași spre lumea celor mari iar atunci când vor pleca din acest mic “paradis” să își amintească cu plăcere anii petrecuți alături de primi prieteni din viața lor .

Personalul grădiniței noastre își propune să-i ajute pe copii să își dezvolte liber, integral și armonios personalitatea. Ne dorim să-i ajutăm pe cei mici să interacționeze ușor cu alţi copii, cu adulţii şi cu mediul înconjurător, pentru a dobândi cunoştinţe, deprinderi, atitudini şi conduite noi.

Fiecare copil trebuie să-și descopere propria identitate, autonomia şi dezvoltarea unei imagini de sine pozitive.

Educarea copiilor în spiritul respectării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, al demnităţii umane şi toleranţei, al schimbului liber de opinii este un alt deziderat al grădiniței noastre

Noi sprijinim copilul în achiziţionarea de cunoştinţe, capacităţi, deprinderi şi atitudini necesare acestuia la intrarea în şcoală şi pe tot parcursul vieţii.